Personal Training (1:1 training)

Ben jij klaar om al je doelen te behalen en te behouden? Dan is personal training van Sportmaat PT écht wat voor jou! Tijdens het personal training traject zorg ik ervoor dat we 1 op 1 trainen en jouw doelen zo effectief mogelijk behaald worden. Het traject is volledig gericht op jouw doelen en op een blijvend duurzaam resultaat.

Waarom Sportmaat?

Met een achtergrond als militair weet ik hoe het is om een doel voor ogen te hebben en daarvoor tot het uiterste te presteren. Ik gebruik dan ook een unieke methode waarin ik mentale en fysieke training combineer zodat jij jouw doelen haalt.
Het is mijn missie om jou op inspirerende wijze te coachen zodat jij het beste uit jezelf haalt. Ik leer jou hoe het menselijk lichaam werkt. Ik leer je resultaatgericht te denken, werken en door te zetten als dat nodig is. Dit zijn 3 belangrijke factoren voor het behalen en behouden van jouw doel.

Hoe ziet een traject eruit?

We beginnen met het bepalen van jouw beginsituatie en beschrijven concreet mogelijk de doelstelling.
Ik stel een leer en trainingsplan op waarbij we periodiek evalueren, meten en observeren. Het plan wordt waar nodig bijgesteld waardoor het traject zo effectief mogelijk verloopt.
Ik geef je kennis over de biomechanica van het menselijk lichaam, voeding, training en leefstijl. We werken structureel aan het verbeteren van houding, mentaliteit, techniek, kracht, lenigheid, balans en coördinatie. Op deze manier haal je meer uit iedere training en worden de sport specifieke prestaties sterk verbeterd.

Wat kunnen wij van elkaar verwachten?

Het is mijn taak om jou op verschillende vlakken iets te leren of training technisch te laten verbeteren. Daarbij zal ik eerlijk, transparant en gedisciplineerd zijn. Naast het eerlijk en gedisciplineerd zijn is het jouw taak om je uiterste best te doen. Omdat we werken aan techniek, aan fysieke of mentale doelen zal het resultaat effectief behaald worden én blijven.

Met het Personal Training traject heb je:

  • 24/7 contactmogelijkheid
  • Voedingsadvies
  • Trainingsadvies
  • Trainingsschema’s
  • Toegang tot gezonde en eenvoudige recepten
  • Meet, weeg en foto momenten
  • Blessurebehandeling

Start pakket

300

5 trainingen van 60 minuten

Kies dit pakket

Basis pakketMeest gekozen

575

10 trainingen van 60 minutenKies dit pakket

Lange termijn pakket

999

20 trainingen van 60 minutenKies dit pakket

‘Ik houd van de buitenlucht dus als het kan trainen we buiten’

Marcel

‘Ruben legt alles rustig en in begrijpelijke taal uit zodat ik het ook snap en dat is fijn’

Evert