Duo Training (1:2 training)

Tijdens duo Training krijg jij samen met een partner, training van mij. Duo training kan zeer effectief zijn wanneer je samen naar eenzelfde doel toe werkt of samen plezier wilt hebben tijdens het sporten. Tijdens een duo Training traject blijf je elkaar motiveren, stimuleren en inspireren wat ervoor zorgt dat je gemakkelijker het resultaat zal bereiken.

Bij duo Training kunnen jullie doelen hebben zoals het verbeteren van je houding, gewicht verliezen, spiermassa aankomen of op gewicht blijven.
Het is ook mogelijk dat jullie beter willen worden op het gebied van boksen, hardlopen, gewichtheffen of krachttraining. Maar ook andere doelen zoals het verbeteren van je relatie, samen plezier hebben of elkaar op een sportief vlak beter leren kennen is mogelijk.
Het mooie is dat wat jullie hoofddoelstelling ook is, er altijd wel een overlap zal plaatsvinden van de overige subdoelen. Jullie kiezen bijvoorbeeld als hoofddoelstelling; het technisch verbeteren van de squat, bench press en dead lift om in de toekomst veiliger en efficiënter te trainen. Uiteindelijk wordt slimmer, sterker, je verbetert je houding en techniek, motiveert en stimuleert elkaar. Zo zijn er genoeg voorbeelden te noemen waarbij je vele voordelen hebt naast het bereiken van jullie gezamenlijke doel.

Bij duo Training krijg je:

  • 24/7 contactmogelijkheid
  • Leefstijladvies
  • Voedingsadvies
  • Trainingsadvies
  • Toegang tot gezonde en eenvoudige recepten
  • Periodieke meet momenten

Start pakket

200 p.p.

5 trainingen van 60 minuten

Kies dit pakket

Basis pakketMeest gekozen

350 p.p.

10 trainingen van 60 minutenKies dit pakket

Lange termijn pakket

599 p.p.

20 trainingen van 60 minutenKies dit pakket

'Ruben weet ons door spelelementen uit te dagen en dat maakt voor mij sporten zo leuk’

Sandra

‘Ruben is erg betrokken, zo krijgen we regelmatig nog een berichtje ‘m’

Erik